Annons
Annons


4 positiva hälsoeffekter efter en månad med Acai!


ACAIBOWL_BLOGG

Nu har över en månad gått sedan jag började med fryst Acai (från Macacos), hoppas ni inte har tröttnat på det än för det har inte jag. Jag har inte ätit Acai exakt varje dag, men kanske varannan dag. Har märkt ganska stora positiva förändringar som jag skulle vilja dela med mig av till er!

Annons

Mer energi – Jag känner att jag numera konstant har mycket energi. Speciellt de dagarna då jag måste gå upp tidigt för att åka till Gävle, blir klar i huvudet och orkar hela dagen. Har kommit på att Acai nästan fungerar som kaffe för mig, känner nästan samma sug.

Längre mättnadskänsla – Jag upplever att Acai är väldigt mättande, står mig säkert tre till fyra timmar efter att ha ätit. Det brukar jag annars har svårt att göra när jag endast äter en smoothie. Brukar då få äta ett ägg eller liknande till.

Känner mig friskare – Medan nästan alla går runt nu för tiden och snörvlar och har halsont med mera, känner jag mig friskare än  jag någonsin brukar göra på hösten. Jag har inte blivit smittad hittills, trots att jag umgåtts med folk som varit sjuka.

Magen – Jag upplever att magen fungerar mycket bättre (if you know what I mean..). Den känns även mer lugn och blir inte lika uppsvälld som den annars kan bli, då jag har väldigt känslig mage.

Mina populäraste recept med Acai:
• Nyttig glass med endast 3 ingredienser!
• Film – Hur man gör en hemmagjord Acai Bowl!

• Acai Bowl med Acerola

___
English. Now It’s over a month since I started with frozen Acai (from Macacos), hope you haven’t get tired of it yet because I hasn’t. I have not eaten Acai exactly every day, but maybe every other day. I’ve noticed quite big positive changes that I would like to share with you!

More energy – I feel that I now have constant energy. Especially these days when I have to get up early to go to Gavle, my head becomes clear and have energy all day. Having noticed at that Acai almost works like coffee for me, I feel the suction.
I Feel fuller for longer – I feel that Acai is very satiating, I’m full three to four hours after eating. Usually that would otherwise been difficult to do when I only eat a smoothie. Then I usually have to eat an egg or likely.
I Feel healthier – While almost all people nowdays have caughed a cold and have sore throats, etc, I feel healthier than I ever usually do in the fall. I have not been infected so far, even though I spent time with people who have been ill.
Belly – I feel that the stomach works much better (if you know what I mean..). It also feels more calm and It’s not as bloated as it could otherwise be, because I have a very sensitive stomach.

My most popular recipes with Acai:
• Healthy ice cream with only 3 ingredients!
• Movie – How to make a homemade Acai Bowl!
• Acai Bowl with acerola

 

IG_Follow_button2

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar