Annons
Annons


44 dagar kvar!


Kan man påbörja nedräkningen nu? Det tycker jag nog man kan göra och jag har nog aldrig längtat efter någonting så mycket. Längtan efter att få träffa lille bebisen som håller mig vaken om nätterna och har boxningsmatcher konstant. Lillen som tar all min energi så jag knappt orkar vara vaken på dagarna och som får all energi av den mat jag ständigt stoppar i mig. Lillkillen som jag älskar mer än någonting annat och trots alla krämpor för tillfället, gör mig väldigt lycklig varje gång han rör sig. Jag blir påmind om att jag håller på att skapa ett helt nytt liv i min mage. Det är helt fantastiskt!

Annons

Jag har också en längtan nu efter att få bli mitt normala jag igen. I snart nio månader har jag varit trött, mått illa, haft foglossning, inte kunnat träna, haft lågt blodtryck och yrsel nästan konstant och behövt spendera mycket tid liggandes. Jag längtar efter att få tillbaka min normala kropp, både psykiskt och fysiskt. Nu känner jag faktiskt att jag börjar känna mig färdig med att vara gravid.

Jag är så tacksam över att jag har en så fin och tålmodig man vid min sida i denna längtan. En som pysslar om mig varje dag, när jag har hormoner, kanske är ledsen över ingenting, eller inte orkar gå upp ur sängen. Han ser till att jag äter och mår bra på alla sätt han kan och blir aldrig sur. Han är bara underbar hela tiden. Det kanske kan låta som det är jobbigt att vara gravid, och självklart är det så stundtals. Men någonting som är ännu större än det och ännu viktigare, är hur mycket kärlek jag har insett att det finns omkring mig och även inuti mig. Det finns så mycket mer plats för kärlek än vad jag någonsin kunnat tro. Jag har också insett vilken tur jag har som har Magnus, som också kommer bli världens finaste pappa. Vi har ett väldigt häftigt äventyr som väntar och jag kan knappt vänta!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar