Annons
Annons


7 enkla glassar du kan göra själv


Hej vänner! Ledsen att jag inte bloggat senaste veckan. Jag har faktiskt haft en liten ”dipp”.. så är det ju ibland. Det är inget speciellt som hänt, men jag antar att det är en kombination av sömnbrist, fullt ös och lite egentid med min man senaste månaderna. Men nu börjar jag känna mig lite piggare igen!

Annons

Scrollade igenom massor av gamla inlägg i bloggen och konstaterade att jag älskar verkligen glass. Perfekt nu när det börjar bli varmare ute. För er som har missat kommer här mina favoritrecept på hemmagjorda glassar!

Jordgubbsglass med chokladtopping >>

Mango- och passionsfruktsglass >>

 

Kiwi- och avokadoglass >>

Melonglass >>

Björnbärsglass >>

Hallon & Acaiglass >>

Vattenmelonglass >>

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar