Annons
Annons


Åka rutschkana och årets första löprunda!


God morgon måndag! Hoppas ni haft en magisk helg i det vackra vårvädret. Sorry för dålig receptuppdatering här i bloggen, men i helgen har vi faktiskt varit utomhus nästan hela tiden och jag har prioriterat familjehäng. Vi har ätit mat i farten som korv, bananer, smörgåsar och pizza haha. Igår kväll orkade vi inte ens laga middag så vi åt glass (!?!?). Så får det vara ibland och det hör ju livet till.

Annons

I lördags var vi som sagt och fixade massa säkerhetsgrejer till hemmet. Därefter åkte vi till Elfviksgård ute på Lidingö och gick en promenad längs vattnet, sedan hälsade vi på djuren och fikade. I söndags var vi uppe med tuppen och solen sken, så vi tog på oss träningskläder och gick ut med vagnen. Då gick vi en långpromenad mot Vinterviken och sedan till Aspuddsparken. Det är så himla mysigt och barnvänligt där!

På hemvägen joggade vi med vagnen tillsammans. Det var så sjukt härligt och det kändes helt ok i mitt knä, håll tummarna att det inte blir värre! Det är faktiskt en drömbild jag haft av att få barn, att jag och Magnus är ute och springer tillsammans med vagnen. Vi sprang alltid tillsammans innan. Hoppas vi kan göra det mycket i vår och sommar. Däremot måste vi nog köpa en springvagn för Bugaboo Donkey är inte direkt springanpassad hehe..

Ha en toppen måndag kära ni!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar