Annons
Annons


Bakom varje perfekt bild finns en verklighet.


ME-BARCE

Det slog mig igår hur lite man egentligen delar med sig på sociala medier och i bloggar, även jag. I mitt fall är det för att jag ofta glömmer det som är dåligt och fokuserar på det positiva. Men så vet jag själv att jag kan må dåligt av att läsa andra bloggar där allt verkar vara perfekt hela tiden och så jämför jag med mig själv.

Annons

Den här resan har t.ex. inte varit helt smärtfri. Det var ju en överraskningsresa till min kille i present som jag var tvungen att avslöja två veckor för tidigt för han blev sjuk. Sedan dess har han varit sjuk varje dag och är fortfarande men vi har trott att det ska gå över hela tiden. Vi var nära på att inte åka för att jag också började känna mig dålig i torsdags, så vi gick till en läkare för att kolla upp. Det är ju inte så bra att vara gravid och sjuk i ett annat land. Doktorn sa att allt var ok så vi bestämde oss för att åka.

Första natten var inte alls kul, min kille hade hosta och jag väldigt ont i halsen och ingen av oss sov särskilt bra. Vi har ändå bestämt oss för att göra det bästa av den här resan och se det som en ”lyxigare sjukstuga” hehe. Igår efter morgonens promenad orkade jag knappt ställa mig upp på hela dagen och min kille sov. Vi var på väg till Picassomuseet på eftermiddagen, men när vi kom fram var vi tvungna att gå hem igen för jag fick för ont i magen.

Nu har vi bestämt att vi gör något litet varje dag. Alla resor kan inte vara perfekta och det här får vara en sådan. Jag mår lite bättre idag och jag hoppas att M också gör det när han vaknar, då ska vi göra ett nytt försök med museet och så kanske vi tar en sån där hop-on-hop-off buss för att se lite av stan utan att behöva anstränga oss 🙂


// It hit me yesterday how little we actually share on social media and blogs, including me.
In my case, because I often forget the bad and focus on the positive. But I know from myself that I can feel bad reading other blogs where everything seems to be perfect all the time and so I compare with my life.

This trip, for example, hasn’t been entirely painless. It was a surprise gift for my guy that I had to reveal two weeks early because he became sick. Since then he has been sick every day and still is. We were close to not go because I also began to feel ill on Thursday, so we went to a doctor to check it up. It’s not so good to be pregnant and sick in another country. The doctor said that everything was ok so we decided to go.

First night was not fun tho, my guy was coughing and I was very sore throat and none of us slept very well. We have nevertheless decided to make the best of this trip and see it as a ”luxury cottage hospital” hehe. Yesterday after the morning walk-dried I could barely stand up on the rest of the day and my guy was sleeping. We were going to the Picasso Museum in the afternoon but when we arrived we had to go home again, I got the stomach ache.

Now we have decided that we are doing something small each day. All trips can not be perfect, and this may be one such. I feel a little better today and I hope that M also makes it when he wakes up, then we will try again with the museum and maybe we’ll take one of those hop-on-hop-off bus to see a bit of the town without need to exert ourselves 🙂

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar