Annons
Annons


Behind the scenes / photo shoot


bhs2
bhs3

I veckan när det var soligt och härligt åkte jag, Carro och hennes kollegor ut till Rosendals Trädgård på Djurgården för att fota Carros sommarkollektion. Jag agerade fotograf och det blev så underbart härliga bilder i den härliga solnedgången. Jag har verkligen fått upp intresset för att fota mer i och med den här bloggen, vare sig det är mat eller personer. Ni får kolla på hennes hemsida www.carolinesvedbom.se, där ligger redan några bilder uppe från fotograferingen.

Annons

Idag sov jag och min kille till 11.00?! Vet ej när det hände sist men det var skönt att sova så länge. Har nyss ätit frukost och får se vad vi gör sedan. Vädret är ju inte superhärligt men någonting kul ska vi nog kunna hitta på. Ha en underbar dag!

1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar