Annons
Annons


Behind the scenes


sallad_blogg-

Såhär ser det alltså ut i mitt kök numera när jag fotar. Under sommarhalvåret är det fint dagsljus hela dagarna och då behövs inget extra. Däremot är det så mörkt nu för tiden och utan mitt nya fototält skulle jag ha ca 2 timmar per dag som det skulle gå att fota (om vädret är bra). Använder två lampor vid sidan om tältet och tycker att ljuset blir helt okej. Måste lära mig lite mer innan jag blir proffs känner jag.

Annons

___
English. This is how it looks in my kitchen nowdays when I take photos. During the summer months it’s always good daylight and then I didn’t need all the extra. But now it’s so dark and without my new photo tent I would only have 2 hours/day that I could take photos (if the weather is good). I use two lamps on each side of the tent and I think the light is totally okey. I must learn more before I’m a pro tho..

2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar