Annons
Annons


CHOCO-NANA


choco_blogg1

God morgon på er fina, eller god förmiddag/lunch är det väl närmare. Idag blev det en riktig sovmorgon, det är så skönt att sova ut ordentligt och inte stressa. Har även njutit av en härligt chokladig frukost – så gott och helt utan dåligt samvete.

Annons

Igår gick jag på spinning för första gången på väldigt länge, första gången jag svettades på väldigt länge också. Det var helt fantastiskt skönt och knät känns helt ok idag så nu blir det lite vila för benen några dagar innan jag testar ett nytt spinningpass. Som jag längtat efter att svettas och känna mig trött på grund av ett jobbigt träningspass. Idag blir det därför en sväng till gymmet igen, men istället för konditionsträning så blir det lite överkropp och mage samt några rehabövningar för benen. Det ska bli så härligt. Har verkligen kommit över den första tröskeln nu när det gäller träning och känner en konstant längtan.

Nu ska jag börja göra mig iordning men vi hörs lite senare! Kram på er 🙂

CHOCO NANA ICE CREAM (1 portion)
1,5 fryst Banan
1/2 mogen Banan
1-2 tsk Kakao
Eventuellt 1-2 msk Proteinpulver (förslagsvis med chokladsmak)

Mixa alla ingredienser i en matberedare tills det blir en krämig konsistens. Servera i en skål och toppa med blåbär, hallon, kiwi och puffad quinoa. Ät direkt och njut!

NANA ICE CREAM (1 serving): 1,5 frozen Banana, 1/2 ripe Banana, 1-2 tsp Cacao, 1-2 tbsp Protein Powder (for example chocolate flavor). Blend all ingredients in a food processor to a creamy texture. Serve in a bowl and top with blueberries, kiwi, raspberries and puffed quinoa. Eat immediately and enjoy!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar