Annons
Annons


Dagens gravidoutfit – vecka 31


ootd1ootd5
ootd2

Så här glider jag runt nu för tiden. Har provat mig fram men skönaste gravidkläderna för tillfället är helt klart pennkjolen. Hittade en på H&M (vanliga avdelningen) som är så lång att jag kan ha ovanför magen utan att den blir allt för kort. Superskönt att inte ha något som sitter åt i midjan dessutom! Till det kan man ju ha lite vad som helst men hittade en tröja som är delad på sidorna, även den perfekt för den växande magen!

Annons

Tänk, nu är det bara 9 veckor kvar tills vi får träffa lillen (eller mindre om det blir för tidigt som jag känner på mig). För första gången i graviditeten börjar jag känna mig ganska fin i min nya storlek och med den växande magen vilket är skönt, för det tog ett bra tag. Nu känns det nästan som att det kommer bli konstigt efteråt, men samtidigt skönt ändå att kunna böja sig framåt igen 🙂

(Foton tagna av Jamie Sallmén)

2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar