Annons
Annons


Detox dag 3 – Mellanmål + middag


Gårdagens eftermiddag var jag riktigt yr. Hade tänkt att strosa på stan men allt gick i slow motion så jag tog cykeln och cyklade hemåt och tog det lugnt resten av kvällen. Köpte med mig en smoothie från juicebaren som var sjukt god med ingefära, äpple, mango och citron. Skippade även yogapasset och somnade klockan 21. Trots att jag var trött i kroppen så kändes det ändå behagligt på något sätt, som att kroppen mådde bra.

Annons

Åt en fantastiskt god middag som nästan är för god för att kalla middag? Receptet kommer under bilden. Bild
Unnar mig själv en riktigt matig smoothie på kvällarna så att jag ska sova gott. Denna överträffade nog allt jag tidigare gjort och den hemliga ingrediensen är äkta kokosvatten som jag köpte i en asiatisk affär. Vita Coco osv släng er i väggen, det smakar skit om man jämför med detta. Det ser lite annorlunda ut då flaskorna är helt genomskinliga, har ingen label, ser hemmagjorda ut och innehåller även fruktköttet från kokosnöten. Därför frågade jag tjejen i kassan om det var rent kokosvatten och hon förklarade att det är helt rent och att de fryser ner flaskorna direkt efter påfyllning och skickar sedan direkt med flyget till Sverige. Sjukt gott var det iallafall!

Recept chokladsmoothie (2 glas):
0,6 dl Blötlagda pecannötter och cashewnötter – 3 dl Äkta kokosvatten + fruktkött – 3 stora tsk Raw kakao – 3 st Färska dadlar – 10 cm Zucchini – 1 st Fryst banan.

Mixa allt och njuuuuut!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar