Annons
Annons


Du kan hela ditt liv – Louise L. Hay


dukanheladittliv

”Vi kan med våra tankar skapa vårt liv här och nu.” Louise L. Hay

Det kanske inte syns så mycket här i bloggen men jag är väldigt spirituell av mig. Jag tror att hela ens liv får en positiv effekt med hjälp av meditation, medvetenhet, tankens kraft och att vad vi tror på blir sanningen i våra liv. En sanning för mig behöver inte vara sanning för dig och vi skapar våra egna liv. Boken ”Du kan hela ditt liv”(länk) tipsade fina Hannah mig om och är helt fast i den sedan jag fick hem den.

Annons

Boken handlar om hur man med hjälp av affirmationer kan hela sig själv från sjukdomar, skador och bli av med negativt tänkande. Jag tror att många symptom i kroppen uppstår och påverkas av hur vi lever våra liv och vilka tankar som cirkulerar. Rekommenderar verkligen denna bok till alla! Den finns nog inte att köpa i vanliga bokhandeln men jag beställde min här(länk).

Det som är väldigt aktuellt för mig just nu handlar om min skada i benet och jag slog upp det som handlade just om detta i boken. På något sätt kändes orsaken och affirmationen stämma överens med mitt ”mind-set” den senaste tiden och jag blev lugn och avslappnad redan vid första stund. Har sagt affirmationen för mig själv flera gånger varje dag och redan efter två dagar började bensmärtan avta. Nu har jag inte ont alls längre vilket är helt fantastiskt. Detta får mig bara att tro ännu mer på tankens kraft och det vi tror på blir verklighet. Så otroligt häftigt!

”Om vi är villiga att göra det mentala arbetet, kan nästan vad som helst helas.” Louise L. Hay

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar