Annons
Annons


En god morgon med Anja Forsnor @Urbanista


Denna bild har jag lånat från ”Kocken i klackar” från när vi shottade ingefära. Så gott!

urbanista7
urbanista6

urbanista4

urbanista3

urbanista2

urbanista1

Bilder lånade från Urbanista

Imorse var jag inbjuden till ”En god morgon” hos Urbanista tillsammans med en massa härliga hälsobloggare.

Annons

Frukosten stod duktiga Anja för och recepten är från hennes nya bok En god morgon, som kommer ut i mars. Längtar! Allt var så gott och det var en supertrevlig frukost. Roligt att träffa många inspirerande personer och många jag också ”följer” på instagram men ej träffat på riktigt ännu. Som pricken över i:et fick jag med mig en välfrylld goodiebag hem som jag ska visa er senare. Nu måste jag rusa, hörs sen!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar