Annons
Annons


Enkel, nyttig och god vegetarisk lunch


Idag efter mitt träningspass slängde jag ihop vad som fanns hemma vilket resulterade i en supergod vegetarisk lunch. Bra tips till de som känner sig stressade och vill slänga ihop någonting snabbt och nyttigt på nolltid.

Annons

Sedan måste jag passa på att säga att det är så roligt att jag ser att många nya har hittat till min facebooksida (länk här!). Vet inte hur ni hittat dit men glad blir jag! För er som inte vet, så har jag en facebooksida som jag uppdaterar när jag skrivit här i bloggen, även inlägg som jag ibland inte lägger upp på instagram.

RECEPT (1 portion)
1 liten burk ekologisk Majs
1 paket ekologiska Kidneybönor (225 g)
1/2 Avokado
ekologisk Fetaost (valfri mängd)
3-4 st Soltorkade tomater
5-10 cm Purjolök
1 msk Olja från soltorkade tomater

Skölj kidneybönorna och låt vattnet rinna av från majsen. Häll sedan dessa i en bunke. Tärna avokado och fetaost och häll i bunken. Strimla soltorkade tomater och purjolök och häll även i dessa i bunken. Tillsätt en matsked olja från de soltorkade tomaterna och rör om ordentligt. Fyll en tallrik, ät direkt och njut av en fräsch och god sallad!

VEG-Lunch2

English. Today after my workout, I threw together what is available at home, resulting in a supergod vegetarian lunch. Good advice to those who feel stressed and want to throw together something quick and healthy in no time.

Then I have to say that it’s so much fun that I see many new‘ve found my facebook page (link here). Don’t know how you found me there but I become so happy! For those of you who don’t know, I have a facebook page that I update when I write in this blog, I even post posts that I sometimes don’t post on Instagram.

RECIPE (1 serving)
1 small jar of organic Corn
1 packet of organic Kidney Beans (225g)
1/2 Avocado
Organic Feta cheese (optional how much you want)
3-4 Sundried Tomatoes
5-10 cm Leek
1 tbsp Oil from Dried Tomatoes

Rinse the kidney beans and drain water from the corn. Then pour them into a bowl. Dice the avocado and feta cheese and pour into the bowl. Shred sundried tomatoes and leeks and pour in these in the bowl. Add a tablespoon of oil from the sundried tomatoes, and stir everything well. Fill a plate, eat directly and enjoy a fresh and tasty salad!

Kommentera | Translate


Annons



Laddar