Annons
Annons


Ett annorlunda Nyårsfirande!


God morgon, hoppas ni hade ett fantastiskt nyårsfirande igår!

I år blev det ett lite annorlunda nyårsfirande för oss, eftersom både jag och Magnus kände att vi aldrig skulle orka vara vakna till tolvslaget (hehe), men ändå ville ha lite nyårskänsla. Vi bestämde oss därför för att äta Brunch på Grand Hotell. Min pappa och Malin tog med Nicolas på promenad, medan jag och Magnus åt deras trerätters brunch i lugn och ro. Vi skålade i bubbel och firade in året några timmar tidigare helt enkelt. Sedan vaknade Nico av en slump strax innan tolvslaget, så då skålade jag och Magnus och vi alla firade in det nya året och kollade fyrverkerier från vårt fönster. Väldigt mysigt och ett bra alternativ till det traditionella nyårsfirandet, som vanligtvis håller på in på småtimmarna.

Redan förra året blev ju lite annorlunda för oss, eftersom jag då var jag gravid och det blev en lugn kväll för oss. Jag var ju så illamående de första månaderna och sjukt trött, orkade knappt hålla mig vaken till tolvslaget. Men tur var det för efter det väntade ju världens överraskning – Då Magnus friade till mig!

Men nu känns det faktiskt som att vi nästa år ska satsa på en ordentlig fest, var sak har verkligen sin tid! Nedan är lite bilder från den magiskt goda brunchen 🙂

Annons
Älskar Grand Hotells blomsterarrangemang överallt. Det är alltid så fint!


Nico blev sjukt fascinerad av inredningen som glimmade i marmor och guld och hade så svårt att koncentrera sig på att äta när jag smet in och ammade honom på toaletten hehe. Han är sedan tidigare ett stort fan av guldspeglar och det kryllade det av 🙂

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar