Annons
Annons


Färg- och fruktexplosion på Hälsocaféts invigning


Hej mina vänner! Förlåt att jag varit helt frånvarande från bloggen några dagar. Jag har helt enkelt haft full rulle från morgon till kväll med allt möjligt och framför allt skolan. På fredag har jag tenta igen. Jag lovar att jag snart ska uppdatera som vanligt, hoppas ni har överseende!

Annons

Så länge har ni några bilder från Hälsocaféts invigning i tisdags och det bjöds på en riktig färgexplosion. Hela cafét var fyllt med frukt, bär, raw food och Acai bowls. Riktigt trevligt och det ligger mitt på Hornsgatan på Södermalm, dit måste ni gå! Nu måste jag plugga vidare men vi hörs senare 🙂

halsocafet2Det fanns hur mycket raw food snacks som helst!

halsocafet3
Andrea från Macacos berättade historien bakom Cafét och bjuder på sin härliga energi

halsocafet6
Frukt överallt, jag var i himmelriket!!!

halsocafet4
Fullkomligt älskar denna bilden. Det ser ut som alla är väldigt onyktra men antar att alla är höga på frukt, det serverades nämligen ingen alkohol… 🙂

halsocafet7
halsocafet5

Kolla vad jag vann! Värsta superkitet, älskar minikaktusarna. Jag som aldrig vinner på lotteri, men ibland kanske man har tur…


English. Hello my friends! Sorry to have been entirely absent from the blog a few days. I simply had so much to do from morning to night with all possible and especially school. On Friday, I have an exam again. I promise that I will soon update as usual, hope you are okey with that!

Until then, you have some pictures from Hälsocaféts inauguration on Tuesday and were treated to a real explosion of color. Really nice and what a lovely cafe! Now I need to study further, but I’ll write later 🙂

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar