Annons
Annons


Film! Superenkel och nyttig raw chokladkaka


God morgon, hoppas ni haft en härlig helg so far! Imorse vaknade jag klockan 6.00 av en pigg bebis och kände mig så kreativ och på riktigt bakhumör. Och vet ni vad, jag spelade till och med in en film under tiden (filmade med en hand haha), för att ni ska få se hur enkelt det var! Kommentera gärna om ni gillar den typen av filmer så gör jag gärna fler 🙂

Annons

Nedan har ni filmen och receptet!

Mjuk Banankaka med choklad / Banana cake with chocolate

8 st dadlar, urkärnade / 8 Dates, pitted
1,5 Banan / 1,5 Banana
2,5 dl Havregryn / 1 cup rolled Oats
2,5 msk Kakao / 2,5 tbsp Cacao
1 msk Jordnötssmör (från Green Choice)1 tbsp Peanut butter (from Green Choice)

Mixa först dadlar i en matberedare. Tillsätt sedan banan, havregryn, kakao och jordnötssmör och mixa till en fastare deg. Bre sedan ut degen på ett bakplåtspapper och forma till en fyrkant. Kyl sedan degen i en timme. Dekorera med till exempel hackade cashewnötter och gojibär. Skär små bitar och förvara i kylen. Hoppas ni gillar det!

/ First mix dates in a food processor. Then banana, oatmeal, cocoa and peanut butter and mix to a firm dough. Then spread the dough on a baking sheet and shape into a square. Then cool the dough in one hour. Decorate with chopped cashews and wolfberry. Cut small pieces and store in the fridge. Hope you like it!

Kommentera | Translate


Annons



Laddar