Annons
Annons


Före- och efter bild!


Det är med lite blandade känslor jag laddar upp en ”before & after” bild här i bloggen. Känner ändå att jag vill dela med mig då jag har 6 veckor med Body Fit att tacka för detta. Det kanske även kan motivera någon utav er om ni känner brist på motivation, precis som jag gjorde. Ibland krävs det inte så mycket för att bli lite mer sund. För mig behövdes 2-3 styrketräningspass i veckan och 4-5 promenader, varierad kost samt dra ner på socker. Kroppen responderade rätt snabbt vilket jag då tolkade som att kroppen gillade det jag gjorde.

Annons

resultat
förebilden hade jag inte tränat på länge, slarvade med kosten och mådde allmänt dåligt över att inte kunna träna på grund av mitt knä. Efterbilden tog jag för ca 2 veckor sedan och jag känner att mitt knä känns bättre för varje dag, jag är starkare i hela kroppen, jag orkar mer och har mer balans i livet. Jag kan ärligt säga att jag inte äter ur ett strikt kostschema för det är inte det som är målet för mig. Målet är en frisk och sund kropp som varar livet ut!

Här kan ni läsa vad fint David skrivit i sin blogg (länk!).

___
English. It is with mixed feelings I upload a before & after” image in the blog.  I still feel that I want to share with you because I have six weeks with Body Fit to thank for this. There might even be able to inspire some of you if you feel a lack of motivation, just as I did. Sometimes it doesn’t take much to become a little healthier. For me I needed 2-3 strength training sessions per week and 4-5 power walks, varied diet and cut down on sugar. The body responded quite quickly, which I see as the body liked what I did.

On the before pic I had not trained for a long time, careless diet and felt generally bad about not being able to train because of my knee. I took the After pic about 2 weeks ago and I feel that my knee feels better every day, I am stronger throughout the body, I do more and have more balance in life. I can honestly say I do not follow a strict diet schedule because that is not what is the goal was for me. The goal is a fit and healthy body that will last a lifetime!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar