Annons
Annons


Frill Bowl + Yoga = sant


God morgon och glad fredag! Hoppas ni sovit gott – det har inte jag hehe. Efter 2 inatt någon gång började han vakna var 30:e / 60:e minut fram till 5 då jag inte kunde somna om längre. Men det gör inte så mycket för jag har faktiskt fått riktigt bra med sömn den senaste tiden. Vi har lärt honom somna i egen säng på kvällen och det har gjort att nätterna blivit mycket bättre. Dessutom ammar jag bara vid 22 tiden och sedan mellan 4-5 tiden på morgonen. Framsteg!

Annons

Hur som helst. Det var inte det jag skulle prata om utan min fantastiska ”Frill Bowl” jag åt till frukost efter att ha gjort lite solhälsningar på min snygga yogamatta från Grounded Factory. Bästa starten!

Vill ni veta hur enkelt man gör en Frill Bowl? Jo, man låter Frills gröna smak ”Refreshing Green” tina en stund (eller fuska i micron några sekunder), sedan fyller man en skål och toppar med vad man gillar. Inget skalande, hackande eller mixande. Enklare än så kan det inte bli tror jag och dessutom gott och nyttigt. Själva glassen innehåller bland annat spenat, selleri, avokado, basilika, dadlar, äppeljuice, ananas och mango. Hur bra!?

Nu är jag redo för denna fredagen, ha en fantastisk dag!

I samarbete med Frill

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar