Annons
Annons


Fryst granolatårta med yoghurt


Fler än jag som är sugna på kalla saker på sommaren? Då är det här en frukost för dig, ja du hörde rätt, frukost 🙂

Den här goda tårtan slängde jag ihop en kväll för att ha något gott att äta dagen därpå. Visste inte om det skulle bli gott så skrev inte upp receptet och höftade lite med ingredienserna men på ett ungefär har ni nedan:

Annons

Fryst granolatårta med yoghurt
2-3 dl valfri Granola
1 msk Honung
1 msk Kokosolja
1/2 dl Vatten
2-3 dl Grekisk Yoghurt

Blanda alla ingredienser utom yoghurt i en bunke. Pressa sedan ihop i en botten på en tårtform med avtagbara kanter. Fyll sedan på med yoghurt och frys minst 4 timmar. Ta ut tårtan ca 30 minuter innan servering och toppa med bär. Njut!

 

// More than me who loves cold things during the summer? Then this is a breakfast for you, yes you heard right, breakfast 🙂 This delicious cake I made up one evening to have something good to eat the day after. Didn’ot know if it would be good, so I didn’tt write down the recipe, but this is how think I did:

Frozen granola cake with yogurt
1 cup optional Granola
1 tablespoon of honey
1 tablespoon coconut oil
1/2 dl Water
1 cup Greek Yogurt

Mix all ingredients except yogurt in a pile. Then squeeze into a bottom of a cake shape with detachable edges. Then fill with yogurt and freezer for at least 4 hours. Remove the cake about 30 minutes before serving and spice up with berries. Enjoy!

Kommentera | Translate


Annons



Laddar