Annons
Annons


Full av endorfiner och energi!


bodyfit2_blogg

Tänk vad gott lite träning och härligt sällskap kan göra. Idag har jag haft en fullspäckad dag då jag steg upp vid 5.00 för att åka till Gävle. Kom hem och slängde i mig lite lunch för att sedan möta Jamie inne i stan. Vi fikade och hittade på skoj innan det var dags för kvällens Body Fit pass. Jag har ju endast kört tre gånger nu men det känns redan som att jag blivit starkare och endorfinerna bara sprutar! Kunde inte varit lyckligare och för varje gång jag kan träna utan att knät blir värre blir jag otroligt tacksam över livet. Appropå endorfiner, om ni kollar på bilden nedan tror jag inte att jag var den enda med mycket energi… 😉

Annons

Hur håller ni energinivån på topp i höstmörkret?

jamieangie

English. Think what some workout and delightful companion can do to brighten up your days. This day I had a busy day when I got up at 5:00 to go to Gavle. I came home and eat some lunch in a hurry and then meet Jamie in town. We drank coffee and had fun before it was time for today’s Body Fit workout. I’ve only run three times now, but it already feels like I have become stronger and the endorphins just squirts! I couldn’t been happier, and every time I can train without the knee gets worse, I become incredibly grateful to life. Speaking of endorphins, if you check the picture above I don’t think I was the only one today with a lot of energy…;)

1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar