Annons
Annons


Garanterat godaste vegoburgaren jag ätit!


Visste du att man sparar mer vatten genom att avstå ett halvt kilo kött, än genom att inte duscha på ett år! 12 juni är det #worldmeatfreeday, klart du ska joina!? Ett tips är detta fantastiska recept:

Annons

Recept (2 portioner):
2 Quorn Burgare
2 Hamburgerbröd
2 skivor ost (löpefri)
2 msk majonäs
1 tsk wasabipasta
Salt & Peppar
olja till stekning

Picklade rädisor:
1 knippe rädisor
1/2 dl ättikssprit
1 dl socker
1,5 dl vatten

Till servering:
Kimchi
Färsk koriander
Groddar
Picklade rädisor
Avokado

1. Skiva rädisor. Koka upp ättikssprit, socker och vatten i en kastrull. Häll upp i burk och låt svalna och tillsätt sedan skivade rädisor.
2. Stek/grilla burgarna i olja tills de är genomstekta. Krydda efter smak. Lägg på en skiva ost i slutet av stekningen så den smälter.
3. Blanda majonäs och wasabi till en kräm
4. Montera burgarna med bröd, kimchi, picklade rädisor, groddar, wasabimajonäs, avokado och koriander.

Kommentera | Translate


Annons



Laddar