Annons
Annons


Guide: Hälsosamma lunchrestauranger i Stockholm


Ovan är gårdagens lunch på Café Crème på Nybrogatan. De har ett stort utbud av både varm och kall

Annons

mat till lunch och en favorit är deras hälsosallad. Sedan har de sjukt härlig inredning samt en stor uteservering på sommaren.

Stockholm har ett underbart stort utbud för de hälsomedvetna. Jag tillhör dem som vill ha någonting lätt till lunch, gärna kall mat som sallad. Äter jag någonting tungt som pasta upplever jag bara att jag blir trött och seg resten av dagen, samt sugen på sötsaker. Någon som är likadan? Nedan är några av mina favoriter, men vill gärna hitta fler så dela gärna med er av era egna tips!

mat_blogg
Ovan är en smarrig lunch från Kaffeverket på Sankt Eriksgatan. De har massor av goda smoothies, matcha latte, acai bowls och även goda luncher. Ovan är deras vegansallad. 


koloni2
För någon vecka sedan lunchade jag på Koloni på Biblioteksgatan med Jamie. De har ett stort utbud av sallader och wraps. På bilden är en zucchini-nudelsallad och en fetaostsallad. Båda mycket goda!

halsocafet2

Det ställe man blir mättast på är helt klart Hälsocafét på Hornsgatan. Man kan välja färdiga sallader eller att mixa sin egen och de är generösa med portionerna. Perfekt för mig som är höggravid och äter för två! Även de har en sjukt stor uteservering på innergården där man kan njuta av både lunch och sol.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar