Annons
Annons


Hallon & Nektarin smoothie


God morgon! Hoppas helgen varit härlig, har ni gjort någonting roligt? Min helg har spenderats med fix i lägenheten som sagt. Är så trött i kroppen att jag knappt kan röra mig haha, gravid + flytta = dålig kombo. Tur att jag har en pojkvän som beordrar mig att vila hela tiden, annars hade jag ju kört på tills jag svimmade. Är en sån person som inte klarar av att det ligger saker huller om buller så hade jag varit mitt normala jag hade vi varit klara med allt för två dagar sedan. Nu tar det lite längre tid men det är okej. Har aldrig varit så lycklig över att få vara hemma som nu.

Annons

Startar dagen med en mumsig nektarin smoothie nu när sommaren är på ingång. Så god!

HALLON & NEKTARIN SMOOTHIE
1 dl frysta Hallon
1 dl fryst Mango
1/2 Banan
1 Nektarin, urkärnad
1/4 Citron
1 dl Havremjölk, kokosvatten eller liknande

Mixa ingredienserna i en blender. Fyll ett glas eller en skål och toppa med valfria goda ingredienser. Njut!

// Good morning! Hope the weekend has been great, have you done anything fun? My weekend has been spent to fix the apartment. I’m so tired in my body that I can barely move today haha, pregnant + unpack = bad combo. Luckily I have a boyfriend who orders me to rest all the time, otherwise I should have driven on until I fainted. I’m such a person that’s not like when it’s stuff all over the place, if I had been my normal self, we had been ready with everything two days ago. Now it takes a little longer but it’s okay. Have never been so happy to be home as now.

Start the day with a yummy nectarine smoothie now when summer is coming. So good!

RASPBERRY & NECTARINE SMOOTHIE
1/2 cup frozen raspberries
1/2 cup frozen mango
1/2 Banan
1 Nectarine, seeded
1/4 Lemon
1/2 cup Oat milk, coconut water or similar

Mix the ingredients in a blender. Fill a glass or a bowl and top with optional good ingredients. Enjoy!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar