Annons
Annons


Hallonglass


God morgon finaste! Hoppas ni mår bra. Igår var jag som sagt på ”Fit for life weekend” vilket var superkul. Det är så många som ställer ut och härlig träningsstämning. Tog inte med mig kameran idag utan den får följa med idag istället så att jag kan visa er lite bilder. Var ni där igår eller ska ni kanske dit idag eller imorgon? I sådant fall måste ni komma förbi monter B 3.025 för där finns jag, vore så kul! 🙂

Annons

Det är så mörkt ute idag så det gick inte att fota min frukost men bjussar på ett favoritrecept från i somras!

HALLONGLASS (1 portion)
2 dl frysta Hallon
1/2 mogen Banan
2-3 msk valfri Nötdryck/Vatten

Mixa alla ingredienser i en matberedare tills det blir en krämig konsistens. Fyll en skål och toppa med till exempel puffat ris, torkade jordgubbar och kokos. Ät direkt och njut!

___
English. Good morning! Hope you are well. Yesterday I was at the Fit for Life weekend” which was super fun. There are so many exhibits and great training atmosphere. Didn’t take my camera with me, but i’ll do that today instead so that I can show you some pictures. Were you there yesterday or will you maybe there today or tomorrow? In such cases, you must get past  B 3025, because there I am, it would be so much fun!

It‘s so dark out there today so I could not take pictures of my breakfast but bjussar in a favorite recipe of the summer!

RASPBERRY ICE CREAM: 1 cup frozen Raspberries, 1/2 ripe Banana, 2-3 tbsp Plantbased milk/Water. Blend all ingredients in a food processor to a creamy texture. Fill a bowl and serve with puffed rice, dried strawberries and coconut. Eat immediately and enjoy!

Kommentera | Translate


Annons



Laddar