Annons
Annons


Hemmagjorda påskägg


angie

CHOKLAD-DOPPADE PÅSKÄGG
1 dl mixade Nötter
1 dl Havregryn
1 nypa äkta Vaniljpulver
2 msk Raw Kakao
6-7 färska Dadlar

Mixa först de torra ingredienser i en matberedare ca 30 sekunder. Tillsätt därefter dadlar och mixa tills det blir en fastare deg. Rulla till små bollar eller ägg och stoppa in i frysen. Under tiden, värm upp mörk choklad i ett vattenbad eller i en kastrull på låg värme. Doppa sedan äggen i chokladen och låt svalna på lite foliepapper. Frys sedan till servering.

Annons

paskagg3

// CHOCOLATE EASTER EGG
1 dl mixed nuts
1 dl rolled oats
1 pinch of real vanilla powder
2 tablespoons raw cacao
6-7 fresh dates

Mixing first the dry ingredients in a blender for about 30 seconds. Then add the dates and mix until it becomes a firm dough. Roll into small balls or eggs and put into the freezer. Meanwhile, heat the chocolate in a water bath or in a saucepan over low heat. Dip the eggs into the chocolate and let cool on a little sheet of paper. Freeze then serving.

1 kommentar | Translate


Annons



Laddar