Annons
Annons


Hur kände ni när det var nära?


De senaste dagarna har det varit svårt att tänka på annat än den kommande förlossningen. Anledningen är att jag mått väldigt illa och haft molande värk i ljumskar och ländrygg. Inget jag har haft tidigare och inte heller innan graviditeten. De två senaste nätterna har jag haft svårt att sova på grund av att det gjort ont och inatt mådde jag så illa att jag trodde jag skulle kräkas.

Annons

Det kan ju egentligen vara hur lång tid som helst kvar men så fort jag känner något så tänker jag ”ja, nu händer det något” haha. Jag tränar på affirmationer jag lärt mig ur böcker/kurser när det gör som mest ont och försöker slappna av.

Hur kände ni er innan förlossningen? Vad hade ni för tidiga tecken och hur lång tid gick det innan det hände något på riktigt?

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar