Annons
Annons


Huvudstående efter träningen


IMG_3733.JPG
Igår efter skolan åkte jag och Klara till sats och körde ett riktigt svettigt cirkelpass med funktionella övningar för hela kroppen. Jag har kommit på att jag älskar den typen av träning och man märker resultat väldigt snabbt konditions- och styrkemässigt.

Annons

Men ett träningspass för mig känns aldrig komplett utan avslutande yogaövningar vilket jag tycker är ett perfekt sätt att varva ner och samtidigt stretcha. Avslutar med favoriten huvudstående och försöker stå fler andetag varje gång. Att stå på huvudet sägs vara ett bra sätt att ”starta om” kroppen, precis som man gör med en dator ibland. Det är bra för balansen, styrkan och sinnet samt för matsmältningen. Rekommenderat alla att vara lite upp och ner varje dag 🙂

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar