Annons
Annons


Jordgubbs-cravings och nya sköna BH:s från GlamMom.se ♥


smoothie-glammom1Hej finaste! Det känns verkligen som att jag ständigt ursäktar mig här i bloggen och jag har så dåligt samvete för jag inte bloggar så mycket som jag brukar – för jag älskar det ju! Fick plötslig super-energi de föregående dagarna och passade på att göra massor, men fick bakslag för det idag, så har spenderat hela dagen i sängen. Det har varit så skönt! Känner mig utvilad och återhämtad och nu blir det vila de sista 3 veckorna innan bebis kommer.

Annons

Har fått mega-cravings för jordgubbar de senaste veckorna så jag nästan är orolig att lillen kommer ut helt röd haha.. Mixade ihop en supergod smoothie idag gjord på frysta jordgubbar, passionsfrukt, banan och vatten – Svalkande, sött och gott!

smoothie-glammom3

Har förresten några nya amningsBH:s från GlamMom.se (som jag använder nu innan också), för de är så mjuka och sköna. Dessutom supersnygga tycker jag, för utbudet i butikerna är vanligtvis rätt trist. Ska visa de andra senare! ♥

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar