Annons
Annons


JORDGUBBS- & VATTENMELONSMOOTHIE


God morgon på er finisar! Hoppas helgen varit bra hittills och att ni kunnat njuta av solen 🙂 Gårdagen startade vi dagen med en lång promenad (över en mil) och avslutade med ett dopp i havet. Efter det gick vi och åt en varsin god sallad på Vurma, älskar det stället. När vi ätit upp handlade jag lite småsaker och sedan gick vi hem och jag gjorde lite fotojobb. Det är så roligt att fota och jag älskar att jag kan göra det hemma och precis när jag känner för det!

Annons

Hur som helst. Jag blev klar med bilderna ganska så sent och då tog jag det bara lugnt innan jag gick och la mig. Vaknade pigg och utvilad idag och sitter för tillfället och njuter av lite frukost. Får se vad som händer idag!

JORDGUBBS- & VATTENMELON SMOOTHIE
1 dl frysta Jordgubbar
1/2 dl fryst Ananas
1-2 dl Vattenmelon
1/2 Citron/Lime
1 dl kallt Vatten/plantbaserad mjölk

Mixa allt i en mixer. Fyll en skål och toppa med till exempel kiwi, granola, blåbär, gojibär och kokos. Ät direkt och njut!

STRAWBERRY & WATERMELON SMOOTHIE BOWL: 1 dl frozen Strawberries, 1/2 Lemon, 1/2 dl frozen Pineapple, 1-2 dl Watermelon, 1/2-1 dl Water/Plantbased milk/Coconut Water. Blend all ingredients to a smoothie. Fill a bowl and top with for example kiwi, blueberries, coconut and granola. Enjoy!

1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar