Annons
Annons


Julfest med tidningskungen


God morgon! Eller lunch kanske man borde säga, men för mig som gick upp för inte alls så länge sedan så blir det morgon hehe. Hoppas ni haft en härlig helg hittills. Igår var jag på julfest med mitt gamla jobb och vi befann oss på ett vackert slott utanför Stockholm för julbord och fest. Runt midnatt åkte vi in till stan igen och festade vidare på Wall. Det var verkligen en supertrevlig kväll och så roligt att träffa alla kollegor/vänner. Idag är jag därför lite trött och har inte hunnit med att fota en fin smoothie, hoppas ni har överseende med det 🙂

Annons

Idag ska vi julbaka för imorgon har vi bjudit hem båda våra familjer på julglögg. Vi blir 14 personer så det blir till att baka massor av bullar och kakor så bilder och recept lovar jag kommer upp senare. Nedan är några bilder från gårdagen. Ha en underbar lördag!IMG_9951IMG_9966jaofrida2frida2

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar