Annons
Annons


Mangosalsa med Quorn


Ibland behöver det inte vara svårare än så här att göra en god och hälsosam lunch, dessutom vegetarisk. Mangosalsa är en av mina favoriter, det känns lyxigt att någonting så gott kan vara nyttigt. Om ni inte testat den ännu rekommenderar jag starkt att ni gör det! Enligt mig skulle man lika gärna kunna äta den till efterrätt 🙂

Annons

MANGOSALSA (ca 2 portioner)
1 hel Mango, skalad och tärnad
1 Gurka, skalad och tärnad
1 Avokado, urkärnad, skalad och tärnad
1-2 st Lime, saften
2-3 cm röd Chili, finhackad
1/2 kruka Mynta, finhackad

Börja med att skala och tärna alla frukter och finhacka mynta och chili. Blanda alla ingredienser i en bunke och rör om ordentligt. Jag älskar lime så jag har gärna två limefrukter men man bestämmer själv efter tycke och smak.

Serveringstips: Quornbitar stekta i t.ex. soya, cayennpeppar, paprikakrydda, peppar, spiskummin och sesamfrön.

mat_blog2

// Sometimes it is not necessarily more difficult than this to make a tasty and healthy lunch, plus it’s vegetarian. Mango salsa is one of my favorites, it feels luxurious that something so delicious can be healthy. If you haven’t tried it yet, I highly recommend that you do it! According to me it would be just as well perfect for dessert 🙂

MANGO SALSA (about two servings)
1 whole Mango, peeled and diced
1 Cucumber, peeled and diced
1 Avocado, seeded, peeled and diced
1-2 pc Lime juice
2-3 cm red Chilli, finely chopped
1/2 pot Mint, finely chopped

Start to peel and dice all fruits and finely chop the mint and chili. Mix all ingredients in a bowl and stir well. I love limes so I gladly add two limes but you decide what your preference.

Serving tip: Quorn fried in for example soya, cayenn pepper, paprika spice, pepper, cumin and sesame seeds.

Kommentera | Translate


Annons



Laddar