Annons
Annons


MÄNNISKANS BÄSTA VÄN!


Nelson_blogg1
Nelson_blogg2

Nelson_blogg4

God förmiddag/lunch fina ni! Förlåt att jag inte uppdaterat med någon smoothie idag men jag har hängt med denna härliga krabat. Som jag älskar att ha en hund bland oss, någon som alltid är glad och vill kela eller leka. Kom nyss hem från en långpromenad och lek i trädgården. Jag går runt med ett ständigt stort leende på läpparna för det gör mig så glad att ha Nelson. Har honom ända till nästa fredag vilket känns fantastiskt mysigt!

Annons

De senaste dagarna har jag känt mig riktigt kreativ och experimenterat med både recept och foto. Så från och med imorgon kommer ni att få se en lite ”nyare” stil på mina bilder. Hoppas att ni kommer gilla det!

Nu ska jag strax iväg på ett spännande möte, hoppas ni har en toppendag 🙂

3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar