Annons
Annons


Meningen med livet


Åh, min lilla älskling lärde sig att krypa framåt i veckan <3 Han har varit på gång ett bra tag men det har mest rört sig bakåt, men plötligt lossnade det. Så himla gulligt. Insåg däremot att den ”harmoniska” vardagen från och med nu är borta. Nu kommer det vara full rulle och det är dags att barnsäkra hela lägenheten. Han har även börjat försöka dra sig upp med armarna på möbler. Måste nog skaffa en lekhage hehe..

Annons

Till något annat. Idag hade jag nog ett ”moment”, ni vet ett sånt där lyckligt moment. Vi brukar alltid lyfta över Nico i vår säng på morgonen så gosar vi allihopa innan vi går upp. Både Magnus och Nico somnade om men inte jag. Låg och tittade på dem båda och insåg hur häftigt det är. Tänk att Magnus och jag skapat en fantastisk liten pojke. Att vi är en liten familj. Den man jag älskar och jag har fått någonting att älska ännu mer än vad jag trodde var möjligt. Jag har nog inte insett det tidigare, eller kunnat förstå – Att skapa liv är verkligen meningen med livet <3

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar