Annons
Annons


Mina konstigaste cravings någonsin…


Jag äter generellt väldigt hälsosamt, smoothies varje morgon och vegetariskt till 80% av alla måltider. Mina första 15 veckor i graviditeten var en totalvändning för mig. Dagarna gick ut på att äta det jag möjligtvis inte mådde illa av. När jag väl ätit det var den måltiden förbrukad för ett antal veckor framöver haha. Det resulterade i att jag endast kunde äta sådant som jag inte ätit de senaste tio åren, typ korv med bröd, burkravioli, toast på vitt bröd, köttbullar och hamburgare etc. Dessutom, det mest ironiska av allt, var att under november till januari höll jag på att kräkas endast av tanken att göra eller dricka en smoothie. Jag fick alltså göra smoothie, ge till min kille eller hälla ut, för att hålla bloggen levande under en kort period.

Annons

Som pricken över i:et, det jag mådde mest illa av allt var att titta på mitt instagramflöde. Måste varit alla färger. Helt ärligt kan jag fortfarande inte titta på bilderna jag la upp under den perioden haha!

Jag kan skratta nu i efterhand åt hur sjukt det var och hur kroppen kan fungera. Är väldigt tacksam och glad nu att jag kan äta min vanliga mat och dricka mina älskade smoothies, som jag njuter av mer än vanligt av för tillfället. För tillfället är mina största cravings avokado, äpplen och laktris. Trodde det skulle vara choklad som jag vanligtvis älskar men det är jag bara sugen på någon gång ibland hehe. Kan man förutspå könet på barnet med hjälp av cravings mån tro? 🙂

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar