Annons
Annons


Minns ej när jag var sjuk senast!


Jag kan verkligen inte minnas senast jag var sjuk.. fram till nu i veckan då jag blev riktigt förkyld. Usch vad jag har tyckt synd om mig själv hehe, att vara sjuk passar mig verkligen inte. Stackars Magnus hör mig klaga hela tiden och jag har inte ens feber. Men det var så länge sedan att jag vant mig vid att vara frisk.

Annons

Tror det är av två anledningar jag blev sjuk denna gång: Sömnbrist och att jag inte dricker min dagliga smoothie utan det blir mer sporadiskt. Så nu är det skärpning, i alla fall på ena fronten – den andra går inte att påverka så mycket.

Startade därför dagen med en nyttig Cajá Bowl. Det är ju nyårsafton imorgon så ett av nästa års nyårslöften kan ju vara som det tidigare varit – att dricka en smoothie om dagen. När jag gjorde det tidigare var jag helt frisk i flera års tid!

Recept Cajá Bowl
200g fryst Cajá från Macacos
1/2 Banan
1 dl valfri dryck, jag använde vatten i denna

Mixa ingredienserna i en blender. Fyll en skål och toppa med till exempel jordgubbar, blåbär och kokos. Njut!

// English //

Recipe cajá Bowl
200g frozen caja from Macacos
1/2 Banana
1 dl beverage of your choice, I used the water in this

Mix the ingredients in a blender. Fill a bowl and top with, for example, strawberries, blueberries and coconut. Enjoy!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar