Annons
Annons


Nyttigt och lätt bananbröd


Nu vet jag att jag är något ”sen på gröten” med att baka detta ljuvliga bröd, men ni ska veta att det stått på min mentala ”att-göra-lista” i över ett år haha. Äntligen tog jag tag i det och mums vad gott det var. Som ni ser blev mitt bröd inte så högt, nästa gång gör jag dubbel så stor sats!

Annons

Ingredienser
3 mogna bananer
2 dl havremjöl
3 ägg
1 tsk bakpulver
1/2 tsk himalayasalt
2 dl havregryn

Sätt ugnen på 200°C. Mixa alla ingredienser utom havregryn i en blender. Rör sedan i havregryn. Fyll en oljad/smörad form med ströbröd. Grädda mitt i ugnen ca 3o minuter. Låt svalna och förvara sedan i kylen. Njut!

 

// English // Now I know I’m kind of ”late on the cake” to bake this sweet bread, but you’ll know it’s been on my mental ”to-do list” for over a year haha. At last I made it and yum how good it was. As you can see, my bread did not get so high, next time I make double that big rate!

ingredients
3 ripe bananas
1 cup oatmeal
3 eggs
1 teaspoon baking soda
1/2 teaspoon of celery salt
1 cup oatmeal

Put the oven at 200 ° C. Mix all ingredients except oatmeal in a blender. Then stir in oatmeal. Fill an oiled / buttered form with bread bread. Bake in the middle of the oven for about 3 minutes. Allow to cool and store in the refrigerator. Enjoy!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar