Annons
Annons


PARADISET MATMARKNAD


God morgon fina!

Nu kan jag äntligen berätta vad mitt möte förra veckan handlade om. Jag har nämligen inlett ett samarbete med Paradiset Matmarknad som precis öppnat på Södermalm i Stockholm. Det är Sveriges första ”whole food market” (som blivit mycket populärt i USA bland annat) och erbjuder fullt sortiment som en vanlig matbutik gör, men skillnaden är att allt är ekologiskt. Hur bra? De har även ekologiska skönhetsprodukter, en ”food court” med bland annat bageri, fika och lunch. Inom kort kommer de även att öppna en bar där de endast serverar ekologiskt öl och vin. Äntligen börjar det komma fler och fler företag som bryr sig om vår miljö och det känns som att just nu är det helt rätt i tiden.

Annons

Det jag kommer göra är att lägga upp smarriga recept på deras Instagram med varor från deras butik, t.ex. som smoothien jag gjort ovan. För att börja följa dem klicka här (länk).

Nu ska jag njuta av denna smarriga frukost innan det blir dags att ta tag i dagens bestyr som består av lite jobb. Kanske hinner man njuta lite av solen också. Ha en toppendag! 🙂

GRÖN SMOOTHIEBOWL  (2 portioner) 
3 dl fryst Mango
1/2 Avokado
1 Passionsfrukt
1 Apelsin
1 Citron
1 näve Spenat
några centimeter Ingefära
Eventuellt 1-2 tsk Green Mix (finns här)
2 dl kallt Vatten

Mixa allt i en mixer till en krämig konsistens. Fyll en skål och toppa med till exempel lingon, kokos, mullbär och citronmeliss.

GREEN SMOOTHIE BOWL (2 servings): 3 dl frozen Mango, 1/2 Avocado, 1 Passion Fruit, 1 Orange, 1 Lemon, 1 handful Spinach, a few inches of Ginger, 2 dl cold Water. Blend all ingredients to a smoothie. Fill a bowl and top with for example lingonberries, coconut, mullberries and lemon balm.

Kommentera | Translate


Annons



Laddar