Annons
Annons


RAW FOOD ICE CREAM CAKE


Igår bakade jag den här goda raw food tårtan, men hade inte tid att lägga upp receptet, så det kommer nu istället! Tänk vad enkelt det är att göra nyttiga och hälsosamma efterrätter, som dessutom kan njutas av med gott samvete. Denna tårta innehåller heller inte så många ingredienser, behöver inte värmas i ugn och därmed riskeras inte att brännas. Denna raw food tårta med ananasglass blev supergod, ni måste testa!

Annons

RECEPT ”RAW FOOD ICE CREAM CAKE”
Botten
0,5 dl  Kokosflingor,
0,5 dl Pumpakärnor, Psylliumfrön & Solroskärnor (eller valfri frö-mix)
1 dl Valnötter & Pistagenötter (eller valfri nöt-mix)
4-6 Dadlar, urkärnade
1-2 msk Kakao
2 msk Vatten

”Glass”
1/2 Ananas (ca 3 dl tärnad Ananas)
1 dl fryst Mango
2 tsk Baobabpulver från Organic Burst
1/2 mogen Banan

Börja med att mixa alla ingredienser till bottenlagret i en matberedare till en fastare deg. Fördela jämt över botten i en liten rund form (10 cm i diameter). Mixa ingredienserna till glassen i matberedaren. Fyll resten av formen. Frys ca 4 timmar. Ta ut ca 20 min innan servering. Njut!

___
English. Yesterday I baked this delicious raw food cake but I did not have time to put up the recipe, so I do it now instead! Can you imagine how easy it is to make healthy and wholesome desserts, which can also be enjoyed with a good conscience?! This cake does not contain so many ingredients, don’t need to be heated in the oven and because of that the of being burned is zero. This raw food cake with pineapple ice cream was super delicious, you must try it!

RECIPE ” RAW FOOD ICE CREAM CAKE ”
Crust: 0.5 dl Coconut flakes, 0.5 dl Pumpkin seeds, Psyllium seeds and Sunflower seeds (or any seeds mix), 1 dl Walnuts & Pistachio (or any nut mix), 4-6 Dates, pitted, 1-2 tbsp Cacao powder, 2 tbsp Water
”Ice Cream”: 1/2 Pineapple (about 3 dl diced pineapple), 1 dl frozen Mango, 2 tsp Baobab powder from Organic Burst, 1/2 ripe Banana
Start by mixing all the ingredients for the crust layer in a food processor to a firm dough. Distribute evenly over the bottom of a small round shape (10 cm diameter). Mix the ingredients for the ice cream in a food processor. Fill the remainder of the mold. Freez for about 4 hours. Take out about 20 minutes before serving. Enjoy!

3 kommentarer | Translate


Annons



Laddar