Annons
Annons


Så många spännande projekt på G!


roligt3
roligt2

Det har nog aldrig hänt så mycket roligt, som nu efter att jag fått barn tror jag. Så typiskt att tiden man har över är så knapp, men desto bättre att verkligen fundera kring vad man vill lägga sin tid på.

Annons

Imorse hade jag ett spännande möte med min kontaktperson på BVC. Vi fann nämligen ett gemensamt intresse och dröm under ett av våra möten, som vi nu är på väg att förverkliga. Än så länge är det hemligt och det kommer ta ett tag att bygga upp, men det kommer bli hur grymt som helst! Det blir till en början en Hobbyverksamhet då vi båda jobbar med annat, men tänk – En dag kanske det blir stort! Jag lovar att berätta här i bloggen så fort det är klart och jag tror det kan passa även några av er. Som en teaser kan jag berätta att det handlar om hälsosam mat med en twist..

Övrigt är jag och Nicolas fortfarande förkylda men det är mycket bättre. Nu vill jag inte heller ”jinxa” någonting, men de två senaste nätterna har han även sovit bra igen – hoppas hoppas det håller nu! Då slipper jag sova på dagarna och kan istället ägna mig åt sånt som jag älskar 🙂

Hoppas ni haft en grym dag och vecka hittills!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar