Annons
Annons


Shape Up & Body Fit


shapeup_blogg2
shapeup_blogg

Hej mina vänner! Förlåt för så dålig uppdatering idag. Startade morgonen med att försova mig, sedan fick jag skynda mig med att duscha och göra mig iordning för att efter det ta en långpromenad med Nelson. Sedan jobbade jag på min killes kontor hela dagen, vilket var jättekul. Roligt att spendera lite mer tid med varandra faktiskt, man är ju så trött på kvällarna och morgnarna men på dagarna har man mycket mer energi!

Annons

Avslutade dagen med ett svettigt och härligt Body Fit pass igen och denna gången var det mycket tuffare och sjukt kul! Jag och Jamie Passade på att ta några efter-träningsbilder vilket inte var sådär superlätt när man är helt svettig hehe.. Sedan mötte jag min kille igen och gick en långpromenad hem från stan. Kom nyss hem och har precis käkat lite middag. Snart ska jag läsa månadens nummer av ShapeUp. Imorgon kommer jag avslöja några roliga sidor som finns inuti. Någon som har läst den redan och har sett? Eller kan gissa? 🙂

___
English. Hello my friends! Sorry for such a bad update today. I started the morning with oversleeping, then I had to hurry to shower and get myself prepared. After that I took a long walk with Nelson. Then I worked on my guy’s office all day, which was great fun. I’ts fun to spend some more time with each other, in fact, we are so tired in the evenings and mornings, but on the days we both have a lot more energy!

I finished the day with a sweaty Body Fit workout again and this time it was much tougher and so much fun! Then I met my guy and went for a long walk home from town. We just got home and I’m enjoyting some dinner. Soon I’ll read this month’s issue of ShapeUp. Tomorrow, I will reveal some fun pages that’s inside. Anyone who has read it already and have seen? Do you have a guess? 🙂

1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar