Annons
Annons


Smoothie med ananas & äpple


God morgon solstrålar! Hoppas helgen varit underbar hittills. Äntligen vaknade jag upp med mer energi och inspiration och idag har även suget efter frukt och grönt kommit tillbaka! Den senaste veckan har mina frukostar mest bestått av mjuka mackor med leverpastej och ägg haha, någonting som är väldigt ovanligt för att vara mig. Nu ska jag göra mig iordning och ge mig ut på en promenad i det vackra vädret. Ha en superhärlig dag 🙂

Annons

SMOOTHIE MED ÄPPLE & ANANAS
1 dl Ananas
1/2 Äpple
1 dl fryst Mango
1/2 fryst Banan
1/2 Avokado
1,5 dl Vatten/kokosvatten eller liknande

Mixa allt i en mixer. Fyll en skål/ett glas och toppa med till exempel björnbär och jordgubbar. Njut!

//

SMOOTHIE WITH APPLE & PINEAPPLE
1/2 cup pineapple
1/2 apple
1/2 cup frozen mango
1/2 frozen banana
1/2 avocado
1/2 cup water / coconut water or similar

Mix everything in a blender. Fill a bowl / glass and top with such blackberries and strawberries. Enjoy!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar