Annons
Annons


SMOOTHIE MED GRÖNA ÄRTOR


God morgon, hoppas ni mår bra! Förlåt att mitt innehåll här på bloggen inte varit så personligt den senaste tiden, jag har haft så otroligt mycket med skolan och jobb. Dessutom har jag nyligen tagit ut en hormonspiral, som jag haft på grund av min hormonkänslighet. Har nämligen någonting som kallas PMDS, vilket gör att man mår jättedåligt på grund av hormoner, men som stabiliserades helt när jag hade spiralen. Har aldrig mått så bra. Men man måste ju ta ut den efter ett tag och eftersom jag gjort det, har jag blivit väldigt ”deprimerad” helt utan anledning och knappt velat gå ut och träffa människor. Det har även gjort att bloggen blivit lidande, då jag inte känt någon inspiration till någonting. Igår fick jag ett sammanbrott och grät i flera timmar men tror att det kan ha varit en vändpunkt. Nu känner jag att jag måste ta tag i allt och försöka bli ”normal” igen. Jag vet att rätt kost och motion gör underverk.

Annons

Jag misstänker att måna av mina läsare är tjejer och kanske känner igen sig? Har någon utav er samma problem? Vad gör ni för att stabilisera hormoner?

SMOOTHIEBOWL MED GRÖNA ÄRTOR
1/2 Banan
1/2 dl fryst Mango
2 msk frysta Ärtor
1/2 Apelsin
1/2 Lime
1 Kiwi
1 tsk Baobabpulver från Organic Burst
1 tsk Vetegräs från Organic Burst

Mixa alla ingredienser i en blender. Fyll en skål och toppa med till exempel blåbär, kiwi, puffat ris och kakaonibs. Njut!
___
English. Good morning, hope you are doing well! Forgive me that my content on my blog havn’t been so personally recently, I have had so much with school and jobs. Also, I have recently taken out a hormonal IUD, which I had because of my hormone sensitivity. Have namely something called PMDD, which makes you feel really bad because of hormones, but stabilized completely when I had the spiral. Have never felt so good. But one has to take it out after a while and since I made it, I have become very ”depressed” for no reason and don’t want to go out and meet people. It has also meant that the blog has suffered, since I felt no inspiration to anything. Yesterday, I had a breakdown and cried for hours but think there may have been a turning point. Now I feel that I have to grab everything and try to become ”normal” again. I know that proper diet and exercise does wonders.

I suspect the urging of my readers are girls and perhaps recognize themselves? Have any of you the same problem? What do you do to stabilize the hormones?

SMOOTHIE BOWL WITH GREEN PEAS: 1/2 Banana, 1/2 dl frozen Mango, 2 tbsp frozen Peas, 1/2 Orange, 1/2 Lime, 1 Kiwi, 1 tsp Baobab powder from Organic Burst, 1 tsp of Wheatgrass from Organic Burst. Mix all ingredients in a blender. Fill a bowl and top with, for example, blueberries, kiwi, puffed rice and cacao nibs. Enjoy!

2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar