Annons
Annons


Smoothiebowl med jordgubbar och björnbär


blogg-jordgubbe2God morgon, hoppas ni mår bra! Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon efter den fullspäckade dagen igår. Gick upp kl. 05.00 för att ta tåget till Gävle för tentan, föreläsning och sedan direkt hem för att byta om innan julbordet. Det var inget riktigt julbord utan vi åt på Vassa Eggen men jag är ändå inte så stort fan av julmat eftersom jag är vegetarian. Det var i allafall supermysigt och var helt slut när jag kom hem.

Annons

Idag njuter jag av en somrig smoothiebowl i alla möjliga färger. Recept nedan:

• 1 fryst banan
• ca 5 st jordgubbar
• 10 st frysta björnbär
• 1 dl vatten/kokosvatten (länk) eller nötmjölk
• 1/2 apelsin
• 1-2 msk proteinpulver, jag använder det här risproteinet (länk)
• 1 tsk macapulver (länk)

Toppat med färska jordgubbar, björnbär, kiwi, kokosflarn (länk) och mynta, så gott!

1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar