Annons
Annons


Snabb vegetarisk quinoasallad med chèvre


sallad

sallad3

God morgon, hoppas ni sovit gott! Vi fick hyfsad bra sömn inatt ändå och hör och häpna, sovmorgon till kl. 7.00! Minns ej när det hände senast.. Jag har säkert fått totalt 9-10 timmars sömn inatt, men det beror på att jag somnar samtidigt som Nicolas vid 19 tiden hehe, men så värt det! Lite trist då jag och Magnus inte får så mycket egentid, men å andra sidan värt det för sömnbrist ofta leder till bråk. Vi tar igen egentiden på helgerna istället! Dessutom har vi fått in en riktigt mysig morgonrutin att när Nicolas vaknar, lyfter vi över honom i vår säng. Sedan gosar vi allihopa i kanske 30 minuter innan vi går upp och äter frukost tillsammans. Ser verkligen fram emot morgnarna nu för tiden!

Annons

Hur som helst, nu ska jag inte babbla på om det. Det jag ville med det här inlägget var att dela med mig av gårdagens goda middag som jag slängde ihop på en kvart, supergott!

Vegetarisk quinoasallad med chèvre
2 dl Quinoa
100 g Babyspenat
1/2 Gurka
250 g Cocktailtomater
1/2 Rödlök
6 st Soltorkade tomater i solrosolja
1 paket brödkrutonger
1 paket chèvreost (vet ej hur mycket det var, men ni vet en sån där korv)
1/2 kruka Persilja
Olivolja
Salt + Peppar

Koka quinoan enligt anvisning på paketet. Skär samtidigt upp gurka, cocktailtomater, rödlök, chevréost, persilja och fyll i en skål tillsammans med strimlade soltorkade tomater, brödkrutonger och babyspenat. Fyll på med quinoan när den är klar och rör om ordentligt. Smaka av med olivolja, salt och peppar. Njut!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar