Annons
Annons


Snapshots från helgen och att känna dubbel kärlek helt plötsligt.


Hjärtformad havrecappuchino påminde mig om all kärlek jag känner till livet

heart3
Äntligen var det soligt och hög tid för solglasögon!

heart2
Ser inte så mycket ut för världen men så god lunch på en Organic Green vid Observatorielunden.

Sedan jag blev gravid dyker det upp nya saker varje dag, allt i från tankar till fysiska förändringar. Någonting jag blivit väldigt fascinerad över de senaste dagarna är hur en otroligt stark kärlek vuxit fram. Starkare kärlek än jag någonsin tidigare känt. En djupare kärlek till min kille och en fantastisk stark kärlek till lillkillen som jag inte ens träffat ännu. När jag känner små sparkar kan jag känna fjärilar i magen och även börja skratta högt för mig själv av lycka. Detta är någonting jag inte ens reflekterat över tidigare att man kunde känna. Det är en väldigt häftig känsla att känna kärlek till någon man inte träffat ännu.

Annons
Kommentera | Translate


Annons



Laddar