Annons
Annons


Sommarsallad efter morgonens joggingtur


Imorse tog jag på mig träningskläder och snörade på mig löpardojorna och gav mig ut på en jogging/powerwalkrunda med vagnen. Jag vill ju inte köra igång för hårt på grund av menisken men jag satte timern på 60 sekunder och joggade/powerwalkade varannan minut. Körde totalt 20 minuter och det var riktigt skönt. När jag kom hem gjorde jag lite aktiv stretch och rehabövningar. Håller alla tummar och tår att jag om några månader kan springa låååååångt. Då skulle jag vara världens lyckligaste människa!

Annons

Hur som helst. Igår gjorde min man denna härligt goda sallad till oss och det blev rester kvar till idag – wioo! Så himla gott. Den består av ruccola, koriander, mozarellaost, mango, granatäpplekärnor, tomat och lime. Perfekt som sidosallad. Vi åt kycklingfilé till men fisk / kött eller något vegetariskt alternativ misstänker jag går lika bra. Visst får man sommarkänslor bara av att titta på den?!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar