Annons
Annons


Vad använder jag för hudvårdsprodukter?


Som ni vet är jag väldigt ”petig” när det kommer till mat och vad jag stoppar i mig till största delen av tiden. Vill ge min kropp den bästa möjliga näringen och rena maten. Detsamma kommer till hudvårdsprodukter. Jag är dock väldigt dålig på att använda dessa då jag upplevt de senaste åren att ju mindre jag smörjer in mig, desto mindre torr blir jag om huden. Detsamma gäller håret, ju renare produkter jag använder, desto finare glans får håret i sig självt. Om jag väljer att använda några produkter så är ovan några favoriter för tillfället.

Annons

Parfymen jag använder är Jean-Claude Elena – L’eau D’Hiver. Min absoluta favoritparfym någonsin, som jag fick i julklapp av min kille för några år sedan. Då såldes den endast i en butik i hela Sverige och jag tycker att den luktar väldigt speciellt och gudomligt gott. Har fått så många komplimanger när jag haft den.

Min ansiktskräm och body lotion kommer från Maria Åkerberg, har även hennes produkter till håret. Det är ett svenskt märke som är ekologiskt och innehåller bara naturliga ingredienser. Dessutom har hon de enda ekologiska produkterna som luktar gott enligt mig, till ett överkomligt pris. Man kan köpa Maria Åkerbergs produkter på skönhetssalonger och även på Paradiset matmarknad.

Jag har inte använt någonting annat i håret än schampo och balsam på snart tre år (t.ex. hårspray) och mitt hår har aldrig haft bättre kvalitét. Däremot blir mitt hår väldigt lätt frissigt på vintern när det är så fuktigt i luften. Då kan jag använda 1-2 droppar av Kérastase Elixir Ultime hair oil som gör håret silkeslent och ger glans.

När jag vill vara extra fin kan jag smörja in armar och dekolletage med NUXE Huile Prodigieuse Or som är en guldskimrande olja. Så fin på sommaren och luktar ljuvligt. Dessutom är 96,9% av ingrediensna av naturligt ursprung, är utan konserveringsmedel, silikon, animaliska ingredienser, mineraloljor eller färgämnen.

hud

English. As you know, I’m very picky” when it comes to food and what I eat most of the time. I want to give my body the best possible nutrition and clean food. The same comes to skin care products. However, I’m very bad at using them when I experienced the last few years that the less I anoint myself, the less I become dry on the skin. The same applies to the hair, the cleaner products I use, the finer the luster of the hair itself. If I choose to use any products that are above any favorites currently.

The perfume I use is Jean-Claude Elena L’eau D’Hiver. My absolute favorite perfume ever, I received a Christmas present from my boyfriend a few years ago. Then it was sold in only one store in Sweden and I think that it smells very special and divinely delicious. Has received so many compliments when I had it.

My face cream and body lotion comes from Maria Åkerberg, also has her products to my hair. It is a Swedish brand that is organic and contains only natural ingredients. In addition, she has the only organic products that smell good in my opinion, at an affordable price. You can buy Maria Arable‘s products in beauty salons and even at Paradise Food Market.

I have not used anything other than the hair shampoo and conditioner on for almost three years (eg hairspray) and my hair has never had a better quality. In contrast, my hair gets frizzy very easily in the winter when it’s so humid. Then I can use 1-2 drops of Kérastase Elixir Ultime Hair Oil makes hair silky and shine.

When I want to be extra pretty, I can lubricate the arms and décolletage with NUXE Huile Prodigieuse Or that’s a shimmering golden oil. So nice in the summer and smells sweet. Furthermore, 96.9% of the ingredients are of natural origin, without preservatives, silicone, animal ingredients, mineral oils or dyes.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar