Annons
Annons


Valentine’s Day’s gift


valentines_day2
Fick ett så fint armband av min kärlek igår som jag var tvungen att visa er. Älskar enkla smycken och tycker det är fint med detaljerna på sidan av armbandet, samt kedjan som man kan ha ett extra varv runt handleden. Jag är inte så bra på presenter själv men han är alltid så gullig och överraskar spontant med små presenter i vardagen och blommor. Brukar inte prata så mycket om mitt privata liv här på bloggen, men han är så fin min man och jag känner mig så lycklig att han är min! <3

Annons

// I got such a beautiful bracelet from my love yesterday, that I have to show you. I love simple jewelry and think it’s beautiful with the details on the side of the bracelet and chain that you can have an extra lap around the wrist. I’m not so good at presenting myself but he’s always so cute and surprise me spontaneously with small gifts in daily life and flowers. I usually don’t talk so much about my personal life here on the blog, but he’s so sweet my man and I feel so lucky to have him! <3

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar