Annons
Annons


Världens gosigaste bebis


Ju större Nicolas blir, desto mer gillar han att gosa. Han har börjat sträcka ut armarna och kramar om min hals när jag lyfter honom eller när han ligger på mig. En till grej som är så himla mysigt, att när han är pigg mellan 5 & 6 på morgonen (och jag rätt trött fortfarande), så lyfter jag bara över honom från sin säng till vår säng. Så ligger han där i mitten och gosar med både mig och Magnus genom att ta i ansiktena, på händerna, kramas och ”prata”. På så sätt kan vi ligga och dra oss lite och inte behöva gå upp på en gång. Förstår inte hur Nico inte blir rastlös, han kan ligga sådär i 45 minuter utan problem. Jag passar på att njuta nu, kan tänka mig att han inte är lika gosig om några månader utan är mer rastlös. Men man kan ju alltid hoppas!

Annons

Morgnarna är nog de absolut bästa och det jag ser fram emot mest varje dag <3

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar