Annons
Annons


Jetlag!


DSC09650 (kopia)
Vaknade kl. 3.10 inatt och kunde inte somna om. Ibland kan det vara skönt att vända på dygnet så att man blir morgonpigg men att vakna mitt i natten är lite jobbigt. Men men, får se det positivt. Läsa lite juridik fungerar och tänkte dra till gymmet kl. 06.00 för ett tidigt gympass.

Annons

Snacka om att kroppen fått en chock av att komma hem igen. Går runt i mina varmaste kläder inomhus och småfryser. Det är ändå ganska mysigt, man får dricka mycket te helt enkelt 🙂 Saknar dock att gå runt i bikini överallt och svettas. Det blir helt enkelt till att boka en ny resa snart tror jag.

Idag blir det plugg och försöka komma igång i rutiner igen. Måste även boka en tid till läkaren för mitt ena knä har blivit vätskefyllt så jag tror att det måste ”punkteras”. Saknar verkligen att kunna träna som vanligt men den som väntar på något gott 😉 Får köra hårdträning på överkroppen istället fram tills jag kan börja träna kondition igen. Har nog aldrig saknat träningen så mycket som jag gör just nu! Hoppas ni får en fin måndag!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar